Trendurile vin și pleacă așa că este evident că ,pășind în anul 2016, cuceresc noi culori în materie de modă.Desigur, acest lucru nu este deloc surprinzător fiindcă institutul Pantone în fiecare an desemnează culoare destinată să reprezinte anul în curs.

Experții, deja în toamna anului 2015,au început să prezică trendurile acestui an , și calculele lor cât de cât au fost pe aproape deoarece fierbintele Marsala în acest an a fost schimbat nu cu unul ci cu două culori mai modeste, nuanțe pastelate feminine, care nu sunt altele decât rozul cuarț și albastrul senin.

Fermecător de feminin – rozul cuarț

Experții au prezis venirea rozului cuarț încă din toamna anului trecut și iată ipotezele lor s-au adeverit .Rozul cuarț este o nuanță tipic feminină și este absolut opusul culorii alese anul trecut , a puțin capriciosului dar extrem de fierbintelui marsala. Nuanța roze cuarț este ușor copilărească , mai degrabă modestă decât stridentă , așa că sunt favorizate doamnele a căror piele este delicată , de un alb de porțelan . Nuanța va arăta splendid pe unghii și bineînțeles pornește pe drumul cuceririi și înlumea modei. Este o idee extraordinară pentru primăvară –vară , în plus se găsește în oferta Diamond Nails , nuanță care deși nu iese în evidență ca și marsala dar care datorită modestieie care o reprezintă emană eleganță și puritate către mediul înconjurător . Această culoare care poate fi considerată nevinovată , ușor naivă , poate fi ușor asortată cu multe alte nuanțe , putând obține efecte retro combinând-o cu verdele , cu nuanțele de teracotă poate fi creată ușor o atmosferă rurală , de țară. Dacă dorim să rămânem pe linia fermecător de feminină merită incercată combinarea ei cu albul.

După un cer mohorât tot timpul iese soarele – albstrul senin

În acest an pe lângă rozul cuarț și o altă culoare a câștigat prestigiosul statut de culoare a anului , albastrul senin , moment special deoarece nuanță de albastru ultima dată în 2008 a fost culoarea anului , atunci câștigătoare a fost secretosul albastrul de iris. Albastrul senin poate fi alegerea potrivită , dacă dorim să ne îmbrăcăm elegant, dar totodată funcționează perfect ca completare a stilului country. Albastrul senin oarecum este opusul rozului cuarț , dar nu degeaba se spune că opusurile se atrag deoarece cele două nuanțe se și completează perfect. Cele două culori ale anului , spre deosebire de culoarea anului trecut , se asociază pentru echilibru și reconciliere , fiindcă rozul cuarț este simbolul dragostei și iubirii care totodată stimulează iertarea pănâ când albastrul reprezintă senitătea cerului curat.

Cele două culori întrepătrunse atât în lumea modei cât și în trendul unghiilor pornesc spre drumul lor de cucerire. Diamond Nails urmează tendințele , rozul cuarț cât și albastrul senin sunt disponibile clientelor noastre, pe deasupra cele două nuanțe pot fi purtate deodată , pentru că pe lăngâ contrast creează deasemenea purtătorului o armonie perfectă.

      
 Inapoi la articol