În aceste zile a avut loc evenimentul de o importanță primordială pentru Diamond Nails brand de nivel mondial , unde s-au întâlnit bloggeri și vloggeri cei mai apreciați și populari. Evenimentul a fost găzduit deBoutique Hotel **** Budapest , astfel încât fetele au putut face cunoștință cu tehnicile gel lacului pentru acasă într-o atmosferă impozantă.

Au fost invitate fetele care scriu din domeniul cosmeticii sau execută videoreportaje în această temă , unde cu ajutorul lui Perge Szilvia au putut face cunoștință cu toate trucurile gel lacului .Pe lăngă aceasta au primit o mulțime de sfaturi cu privire la îngrijirea măinilor și decorarea unghiilor. Fetele s-au ales cu daruri minunate precum și, până la sfârșitul zilei cu siguranță și-au îmbogâțit cunoștințele cu o sumedenie de informații noi și folositoare în tematica și secretele gel lacului.

Pe lângă tematica gel lacului , invitata specială a evenimentului a fost Rubint Réka , care a áinut un discurs motivațional pentru fete. Réka a ținut dicursul ca de la fete pentru fete în legătură cu mediul de afaceri , deoarece ea ca și un antreprenor de succes poate fi un exemlu demn de urmat pentru oricine. Evenimentul a fost caracterizat de o bună dispoziție pe tot parcursul ei , cadourile minunate , cadrul uimitor și gustările delicioase oferite de Macarassy Kft au contribuit pe deplin pentru aceasta.

Deși Diamond Nails a organizat pentru prima dată întălnirea cu bloggerii , dar cu siguranță nu și ultimul!!

      
 Inapoi la articol