Magazinul Diamond Nails livreaza comenzi minime in valoare de 40.00 RON + TVA (taxa de livrare nu este calculata ca fiind comanda). Pentru onorarea comenzii, totalul incluzand TVA si taxa de livrare, trebuie sa fie de minim 76 RON.

 1. Aproximativ, in cate zile va ajunge coletul meu?
  5-7 zile lucratoare.

 2. In cat timp se usuca Gelul prntru unghii?
  Depinde in primul rand de tipul de lampa pe care o folositi. Daca lampa dumneavoastra este cu un singur tub (bec), sunt necesare aproximativ, 3 minute. Daca lampa dumneavoastra are doua tuburi (becuri) sau mai multe, sunt necesare 2-3 minute. De asemenea este foarte importatnt si tipul de gel folosit.

 3. Unde se afla firma dumneavoastra, mai exact?
  Firma noastra se afla pe teritoriul Ungariei, localitatea Debretin.

 4. Care este perioada de garantie pentru Aparatele Profesionale - Lampa UV, Colectoare Praf sau Pile Electrice si conditiile garantiei?
  Garantia pentru Lampile UV, cat si pentru Pilele Profesionale, este de un an de zile. - in cazul in care dispozitivul este livrat defect, inlocuirea sa se face in maxim 5 zile lucratoare, de la data restituirii catre firma Diamond Nails a dispozitivului defect, cu conditia ca acesta sa fie returnat in maxim 48 de ore de la data primirii - daca restituirea unui aparat care a fost livrat defect se face in mai mult de 48 de ore aparatul va fi predat unui service pentru reparatii si nu va fi inlocuit; aceta va fi returnat in maxim 21-25 zile lucratoare dupa solutionarea problemei - in cazul in care defectiunea survine din alte cauze independente sau din vina posesorului, pentru reparatie se percepe o taxa de reparatie, iar aparatul va fi retinut pana la solutionarea problemei. DURATA REPARATIEI ESTE DATORITA FAPTULUI CA TOATE APARATELE CU DEFECTIUNI SUNT REPARATE NUMAI IN UNGARIA, DE UNDE SUNT IMPORTATE.

 5. Care este cea mai ieftina metoda de livrare?
  In cazul comenzilor ce depasesc 150.00 RON, livrarea produselor este gratuita, iar pentru comenzile ce nu insumeaza 150.00 RON costurile de livrare sunt de 21 RON + TVA

 6. Care este diferenta intre Mediatorul Foarte puternic pentru unghii si Preparatorul pentru unghii?
  Mediatorul este foarte puternic si contine acid, de asemenea necesita un timp mai lung de uscare, este recomandat incazul unghiilor cu probleme. Preparatorul pentru ungii, nu contine acid si se usuca foarte repede.

 7. Nu stiu de ce, gelul se exfoliaza imediat dupa ce l-am aplicat pe unghii. Imi puteti spune de ce?
  Va rugam sa asteptati atat cat este necesar, pentru ca Mediatorul sau Preparatorul sa se usuce complet, veti observa ca, daca tineti cont de acest sfat, gelul nu se va mai exfolia, de asemenea este FOARTE IMPORTATNT ca in momentul aplicarii gel-ului sa nu ajungeti pana la cuticule.