Pe stoc
Gel Alb French 15gr

80% din cumparatori au recomandat acest produs.

Livrare in 3 zile lucratoare

Calitate garantata

Descriere Produs  

Pret:
41 Ron + TVA
buc
Gel Alb French 15g

Proprietati: Gel de constructie de consistenta vascoasa, usor de aplicat si de modelat. Culoarea sa este un Alb Natural.

Utilizare: Ideal pentru constructia modelului french. Timpul de uscare este de 3 minute.

Recomand acest produs deoarece se aplica foarte usor si intr-un strat subtire.Puteti face cu usurinta zambetul de la french.

usor de folosit, ii alba si nu se galbeneste dupa cateva zile , se usuca repede, nu se crapa

Inca nu am apucat sa folosesc acest produs, dar daca e la fel ca si gelul roze si transparent inseamna ca e usor de modelat si nu da batai de cap.

Recoman produsul pentru ca nu este nevoie sa dai strat peste strat sa se vada frumos. Este usor de lucrat cu el si cand mi se va termina, cu siguranta il voi cumpara din nou.

Gelul alb are o constistenta destul de dificila pentru french, ma asteptam sa ajute mai mult manichiurista, insa am putut face un french impecabil cu un gel colorat rosu decat cu acest gel.

Alerta Produs
Inregistrati-va la Alerta Produs pentru produsul Gel Alb French 15gr , astfel ca in momentul in care produsul se afla in stoc sa fiti informat(a) printr-un e-mail

In Prelucrarea datelor am citit descrierea detaliata a conditiilor de confidentialitate, am inteles si imi dau acordul ca Nail Shop Bt sa sa-mi foloseasca datele.