Pe stoc
Gel Constructie Fibra de Sticla Transparent, 30g

100% din cumparatori au recomandat acest produs.

Livrare in 3 zile lucratoare

Calitate garantata

Descriere Produs  

Pret:
76 Ron + TVA
buc
Gel UV de Constructie unghii false Transparent cu Fibra de Sticla 30g (fluid)

Proprietati:, prezinta o aderenta foarte puternica datorita microparticulelor de Fibra de Sticla din compozitie si este recomandat ca si prim strat (strat de baza).

Utilizare: Poate fi folosit atat pe unghiile naturale. Este incolor, iar timpul de uscare este de 2-3 minute. Dupa o uscare de 2 minute se poate aplica unul din gelurile UV albe pentru french, acesta fiind apoi sigilat cu un strat de builder clear gel sau clear gel.

Foarte bun,autonivelant,rezistent..............................................................................................................................................................................

Cel mai bun gel de constructie folosit. Rezistent, se usuca repede. Are un aspect de sticla foarte frumos. Nu am gasit altul mai bun!

Are o aderenta foarte buna pe unghie. Eu il folisesc cu succes la constructie este foarte rezistent

Se lucreaza foarte usor cu acest Gel, are un luciu destul de bun si o rezistenta destul de mare.

foarte rezistent, se aplica foarte usor pe unghii si se construieste foarte usor cu el

Alerta Produs
Inregistrati-va la Alerta Produs pentru produsul Gel Constructie Fibra de Sticla Transparent, 30g , astfel ca in momentul in care produsul se afla in stoc sa fiti informat(a) printr-un e-mail

In Prelucrarea datelor am citit descrierea detaliata a conditiilor de confidentialitate, am inteles si imi dau acordul ca Nail Shop Bt sa sa-mi foloseasca datele.