Pe stoc
Gel Constructie Fibra de Sticla Transparent, 50g

100% din cumparatori au recomandat acest produs.

Livrare in 3 zile lucratoare

Calitate garantata

Descriere Produs  

Pret:
110 Ron + TVA
buc
Gel de Constructie Fibra de Sticla Transparent(fluid) cu 50g

Proprietati:, prezinta o aderenta foarte puternica datorita microparticulelor de Fibra de Sticla din compozitie si este recomandat ca si prim strat (strat de baza).

Utilizare: Poate fi folosit atat pe unghiile naturale. Este incolor, iar timpul de uscare este de 2-3 minute. Dupa o uscare de 2 minute se poate aplica unul din gelurile albe pentru french, acesta fiind apoi sigilat cu un strat de builder clear gel sau clear gel.

Nu am testat inca produsul, dar am auzit numai lucruri bune. Am citit foarte mult despre acest tip de gel si am cautat sa cumpar, dar pana acum am gasit doar in afara (la gramaj mai mare) si pretul impreuna cu transportul nu era deloc avantajos.

acest gel fibra de sticla, este indispensabil prntru mine . il folosesc in primul rand la primul strat, si nu am niciodata probleme sa nu tina sau sa se desprinda.

Recomand Gel Constructie Fibra de stricla transparent, deoarece are o aderenta foarte buna, si mare. Arde putin in lampa, din aceasta cauza nu il recomand pentru un strat gros .

Acest gel are o aderenta uimitor de mare. am atata incredere in el !!! insa, frige cam tare in lampa ... il folosesc doar la primul strat ...

este foarte bun !!! are o aderenta foarte mare !!! este fluid, se intinde foarte repede si nu prinde aer .

Alerta Produs
Inregistrati-va la Alerta Produs pentru produsul Gel Constructie Fibra de Sticla Transparent, 50g , astfel ca in momentul in care produsul se afla in stoc sa fiti informat(a) printr-un e-mail

In Prelucrarea datelor am citit descrierea detaliata a conditiilor de confidentialitate, am inteles si imi dau acordul ca Nail Shop Bt sa sa-mi foloseasca datele.