Pe stoc

100% din cumparatori au recomandat acest produs.

Livrare in 3 zile lucratoare

Calitate garantata

Descriere Produs  

Pret:
67 Ron + TVA
buc

Gel de construcție roz cu uscare la lumina LED și UV 30 g.

  1. Aderență perfectă
  2. Văscozitate ridicată
  3. Ușor de nivelat
  4. Hypoallergen

Mod de utilizare:Se aplică în mai multe straturi subțiri, fiecare strat se usucă separat 2-3 minute. Obținem unghii rezistente, elastice și lucioase.Recomandăm atăt manichiuristelor începătoare căt și celor profesioniste.

Datorită densității medii pe care o are acest gel este foarte usor de realizat o construcție mai ales pentru începători.

Gelul de construcție este unul dintre cele mai bune alegeri pentru o manichiură rezistentă, gelul nu curge, cel mai mare avantaj, il poti modela cum vrei fara nici o problema, nu se scurge in cuticula, il poti duce până unde vrei tu sa se duca si atat, urcarea necesita putin mai mult timp, fiind led extreme, dar nu este un dezavantaj, pentru cineva care are mai multa rabdare

Alerta Produs
Inregistrati-va la Alerta Produs pentru produsul Gel de Construcție Roz LED 30g , astfel ca in momentul in care produsul se afla in stoc sa fiti informat(a) printr-un e-mail

In Prelucrarea datelor am citit descrierea detaliata a conditiilor de confidentialitate, am inteles si imi dau acordul ca Nail Shop Bt sa sa-mi foloseasca datele.