Servicii impecabile: asistenta serviabila, livrare rapida, produse de calitate, preturi acesibile,varietate de produse, sfaturi utile, .....intr-un cuvant profesionalism.

Serviciile sunt foarte prompte iar persoana care face confirmarea comenzii este foarte serviabila

Sunt foarte multumita de serviciile Diamond nails. Inainte de expedierea coletului suntem sunate pentru a confirma comanda si astfel sunt evitate erorile.

servicii foarte bune sunt foarte multumita

sunt foarte multumita!nu am intampinat probleme pana acum!!multa seriozitate!

Sunt foarte multumita de serviciile oferite de DiamondNails. Toate produsele de care am nevoie mi le comand numai de pe acest site. Recomand DiamondNails cu toata increderea.

Serviciul este destul de bun, tinand cont ca se poate comanda si vizualiza produsele online.Cred ca ar trebui sa fie mai multe produse disponibile. In brosura primita acasa, apar si mai multe nuante ca pe site.

serviciile sunt prompte si o data cu confirmarea comenzii ai si garantia ca ai cumparat ceea ce doreai.mi a placut ca am avut poisbilitatea de a schimba unele produse in momentul in care am facut confirmarea telefonica.

sunt foarte promti. Intotdeauna suna pentru confirmarea comenzii si sunt amabili daca ii intrebi ceva sau vrei sa schimbi adresa de livrare a produselor.

Sunt foarte multumita de serviciile oferite de echipa care se ocupa de magazinul online.