produsele de la daimond nails sunt foarte bune, sunt foarte multumita de ele, la fel si clientele mele sin mod special sunt foarte multumita de cover, care are o consistenta foarte buna , se intinde foarte usor, acopera perfect toate imperfectiunile si este foarte rezistent,gelul competition este si el foarte bun si are un luciu aparte, iar ultra finish-ul este minunat.felicitari!

Serviciile sunt destul de bune, numai ca am fost eu nevoita sa sun sa confirm comanda, deoarece singura confirmare a fos cea de pe mail. In schimb, librarea s-a facut exceptional, intre orele mentionate de mine.

Sunt foarte ok. Încă nu am avut nevoie de informații foarte complexe dar de putinele dați in care am cerut suport am fost destul de multumita de răspunsuri .

Foarte multumita de servicii, iar produsele diamond nails care sunt de calitate

servicii de calitate la fiecare cumparatura. recomand diamond nails tuturor.

mi se pare un site foarte bine creat ce ofera suport in alegera produselor necesare

Servicii de calitate superioara,foarte profi!Recomand cu incredere!Este exact ceea ce cauti si este cel mai bun prieten al unghiilor frumoase!

sunt multumita de produsele dumneavoastra! le folosesc si nu le-as inlocuii !!ma bucur ca am gasit site-ul pe net

Intotdeauna am fost multumita de serviciile dumneavoastra si stiu ca ma pot baza pe Diamond nails.

nota 10, sunt multumita de serviciile diamond.mi-au receptionat foarte repede comanda si au luat atitudine la orice nemultumire