Sapunurile Natur si Bio de la Diamond Nails sunt produse manual exclusiv din plante medicinale selectionate.. Nu numai ingrijesc si hidrateaza pielea uscata si sensibila,dar si resfata corpul si sufletul datorita continutului de uleiuri volatile. Cu ajutorul sapunurilor Bio pielea Ta va lupta eficient contra imbatranirii si contra celulitei.Plantele medicinale din compozitia sapunului - de exemplu: cafeaua, uleiul de masline, cacao si uleiul de samburi de struguri curata eficient pielea grasa, si indeparteaza celulele moarte de pe suprafata pielii. Pielea devina neteda si improspetita.

sunt 5 produse in categorie
Marca ta esta Diamond Nails? Da click pe tasta +1       

Familia de Sapunurui Bio este recomandat pentru toate tipurile de ten..

Sapun Bio pentru ten uscat - pentru ten hidratat!

Sapunurile natur cu ingrediente de origine vegetala sunt excelente pentru pielea uscata.Datorita compozitiei de unt de sheia si lapte de capra ingrijeste pielea uscata,ca sa recapete hidratarea si prospetimea.

Sapun bio pentru piele cu celulita - pentru piela intinerita!

Metoda naturala cea mai eficienta pentru ameliorarea celulitei esteexfolierea cu zat de cafea..Zatul de cafea ,bogat in..antioxidanti nu numai exfoliaza,ci si invigoreaza pielea ajutand astfel la disparitia celulitei si intinerirea pielii.

Sapun Bio pentru piele grasa - pentru piele neteda si intinerita!

Utilizand sapanul cu extracte de plante medicinale curatam eficient pielea grasa, si indepartam celulele morate de pe suprafata pielii, devenind pielea din nou neteda si intinerita.