Contact

Nail Shop Bt.

Str. Böszörményi 200.

Debretin, Ungaria 4032.

E-mail: Unghii False Magazin On-Line

Telefon Diamond Nails #: 0731.920.150 (Limba romana)

Program:
L-V: 10:00-18:00
Sambata: 10:00-13:00

0731.920.150 (Limba romana)
+36-52-320-046(Ungaria - Lb. Maghiara sau Engleza)

Operatorii nostrii vorbesc limba romana, engleza sau maghiara

Garantie

In cazul produselor comercializate de catre Nail Shop Bt. sunt valabile urmatoarele reguli in ceea ce priveste garantia acestora:

1. Termenul de garantie conform legislatiei in vigoare este de 12 luni de la cumpararea produsului. Garantia este valabila in magazinul Nail Shop Bt. In cazul cumparatorilor din alte localitati, aparatele care necesita reparatii garantiale se pot trimite inapoi prin posta, cheltuielile de transport fiind suportate de catre cumparator.

2. In cazul in care cumparatorul prezinta bonul fiscal sau factura cu care a platit produsul, are dreptul de reparatii garantiale.

3. Pentru produsele care au garantie obligatorie, termenul de garantie incepe cu predarea produsului la cumparator sau cu punerea in functiune a acestuia.

4. In cazul defectarii aparatelor aceste trebuie trimise inapoi la sediul Nail Shop Bt. (4032 Debrecen, Böszörményi út 200.) in mod obligatoriu.

Nu preluam colete ramburs!

5. In cazul produselor care au garantie obligatorie si s-au defectat in termen de 3 zile de la punerea lor in functiune, Nail Shop Bt. este obligat sa schimbe produsul la cererea cumparatorului, in cazul in care se dovedeste ca produsul a fost folosit conform descrierii.

6. Garantia nu poate fi validata:

  • in cazul aparatelor care nu au fost folosite conform descrierii, prezinta modificari, nu au fost depozitate corespunzator, prezinta calamnitati naturale.
  • in cazul in care aparatul a fost reparat sau a suferit modificari efectuate de vreun alt service decat cel al companiei noastre.
  • la schimbarea…conform descrierii.
  • in cazul in care numarul de fabricatie sau etansa lipsesc, sau prezinta modificari.

Punerea in functiune a aparatului nu intra in termenii de garantie.

7. Depozitarea pe termen lung a aparatelor electrice duce la deteriorarea lor. In acest caz , inainte de punere in functiune a aparatului, este obligatoriu verificarea acestuia , de catre un specialist. Costurile de verificare nu intra in termenii de garantie.

8. In cazul in care Nail Shop Bt in termen de 15 zile nu reuseste sa repare aparatul, cumparatorul poate sa cere schimbarea acestuia!

Stimate Cumparator, va rugam ca intotdeauna sa pastrati bonul fiscal sau factura cu care ati achizitionat produsul, iar inainte de punerea in functiune a aparatului cititi cu atentie modul de utilizare a acestuia.