Mai putin de 10 bucati pe stoc
Gel Constructie Roz 15gr.

100% din cumparatori au recomandat acest produs.

Mai putin de 10 bucati pe stoc!

Livrare in 3 zile lucratoare

Calitate garantata

Descriere Produs  

Pret:
41 Ron + TVA
buc
Gel Lac de Constructie Roz 15g (vascozitate medie)

Proprietati: Are culoare roz-transparent si o textura auto-nivelanta, vascozitate medie.

Utilizare: Poate fi folosit atat pe tipsuri, ca si strat de baza, avand o aderenta foarte puternica, cat si peste stratul de gel din Fibra de Sticla pe unghiile naturale, iar timpul de uscare este de 3 minute.

nu este nicio diferenta intre roz si transparent, cum aplici pe unghie tot transparent ramane, numai in cutie se vede ca-i roz.

Calitativ bun, cantitativ , cel putin cumparat de mine, lasa mult de dorit.

Acest gel este de o vascozitate medie, este usor de lucrat cu el, ceea ce nu s-a precizat pe site este temperatura de lucru, iar datorita acestui fapt nu am putut lucra cu el intr-o dupa amiaza torida de vara, pt ca devenise f lichid si curgea de pe unghii,dar la urmatoarea utilizare am avut grija sa-l las 10 minute in frigider iar munca a devenit o placere.

Alerta Produs
Inregistrati-va la Alerta Produs pentru produsul Gel Constructie Roz 15gr. , astfel ca in momentul in care produsul se afla in stoc sa fiti informat(a) printr-un e-mail

In Prelucrarea datelor am citit descrierea detaliata a conditiilor de confidentialitate, am inteles si imi dau acordul ca Nail Shop Bt sa sa-mi foloseasca datele.