În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Gel Lac


Cuponul este valabil numai pentru categoria de "Gel Lac - Unghii False 7ml"! Termenul de valabilitate a ofertei: 25. 07. 2024 miezul nopții. Cod cupon: GELLAC7ML

Denumire categorie: Gel lac

Aici găsești culorile de gel lac (ojă semipermanentă) clasic. Accesoriile necesare pentru aplicarea lui le găsești într-o altă categorie. Tot timpul să fii atentă la pregătirea corectă a unghiei, astfel gel lacul clasic va rezista și 21 zile.

Nu veți fi dezamăgită de calitatea remarcabilă a gelului de lac Diamond Nails. Alegeți dintr-o gamă largă de culori și găsiți-vă preferatul.

 

Utilizarea gel lacului pentru uz personal vă poate oferi o manichiură de lungă durată și  de calitate profesională. Iată pașii pe care trebuie să le urmați la  utilizarea  gel de lacului:

Pasul 1: Pregătirea unghiilor

Începeți prin a îndepărta orice oja existentă folosind acetonă sau dizolvant pentru unghii. Da-ți unghiilor forma și lungimea dorită. Împingeți cuticulele înapoi cu grijă pentru a crea o suprafață curată pentru aplicarea gel lacului.

Pasul 2: Curățarea unghiilor

Curățați-vă unghiile cu un șervețel fără scame sau cu o dischetă de bumbac înmuiată în alcool sanitar pentru a îndepărta orice grăsime sau impuritate. Acest pas asigură aderența gel lacului de unghii.

Pasul 3: Aplicarea unui strat de bază

Aplicați un strat subțire și uniformă de gel lac de bază pe unghii. Aveți grijă să nu atingeți cu baza  cuticulele sau pe pielea, deoarece acest lucru poate cauza desprinderea gel lacului. Polimerizați baza sub o lampă UV sau LED conform instrucțiunilor producătorului (de obicei de la 30 de secunde până la 1 minut).

Pasul 4: Aplicarea gel lacului

Aplicați un strat subțire din culoarea de gel de lac aleasă pe unghie, din nou având grijă să nu vă atingeți cuticulele sau pielea. Asigurați-vă că stratul de culoare este uniform și neted. Polimerizați primul strat de gel lac sub lampă pentru timpul recomandat.

Pasul 5: Aplicarea de straturi suplimentare (opțional)

Dacă acoperirea unghiei cu culoarea nu este perfectă, puteți aplica un al doilea strat de gel lac care iarăși va fi polimerizat. Unele culori necesită un al treilea strat pentru o acoperire completă.

Pasul 6: Aplicarea unui strat de top

Aplicați un strat subțire de gel lac de închidere  pentru a sigila culoarea și pentru a adăuga luciu unghiilor dumneavoastră. Polimerizați stratul de top sub lampă conform instrucțiunilor producătorului.

Pasul 7: Curățarea unghiilor

După polimerizarea stratului de top, folosiți un șervețel fără scame sau o dischetă de bumbac înmuiată în degresant pentru a îndepărta orice reziduu lipicios rămas pe unghie. Acest pas este esențial pentru un rezultat lucios.

Pasul 8: Hidratarea cuticulelor

Aplicați ulei pentru cuticule sau un tratament hidratant pentru unghii pentru a vă hrăni cuticulele și pielea din jurul unghiilor.

Pasul 9: Bucurați-vă de manichiură

Manichiura dumneavoastră cu gel lac este acum perfectă! Ar trebui să fie lucioasă, rezistentă și gata să dureze mai multe săptămâni fără să se desprindă.

Nu uitați să urmați instrucțiunile specifice furnizate cu kit-ul dumneavoastră de gel lac, deoarece timpii de polimerizare și alte detalii pot varia în funcție de marcă și produsul pe care îl utilizați. În plus, asigurați-vă întotdeauna o ventilație corespunzătoare a lămpii și utilizați lămpi UV sau LED conform instrucțiunilor pentru a vă proteja pielea și ochii de expunerea prelungită la lumina UV.

 

Timpul de uscare a gel lacurilor poate varia în funcție de culoarea lacului și de puterea lămpii UV sau UV LED. Ținând cont de aceste aspecte, timpul de uscare a gel lacului pe strat este:
- Sub lampa UV, între 2-3 minute.
- Sub lampa LED, între 30 de secunde și 1,5 minute.