În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Odată cu venirea verii, culorile și florile își joacă un rol semnificativ în viața noastră. Acest sezon este momentul perfect să fim puțin mai îndrăzneți în ceea ce privește decorarea unghiilor. Motivele florale aduc în minte atmosfera de vară și arată minunat pe unghii. În această postare de blog, voi împărtăși câteva sfaturi inspiraționale de decorare a unghiilor cu motive florale, care cu siguranță vor da un plus manichiurii tale de vară.

Realizarea și decorarea unghiilor false reprezintă o veritabilă formă de artă, care evoluează și se schimbă în mod constant de-a lungul timpului. Cele mai recente tehnici și unelte aduc în mod continuu noi oportunități și aventuri interesante în lumea unghiilor false. Să aruncăm o privire asupra unor inovații care au devenit tendințe în domeniul unghiilor false.

Crearea unghiilor false necesită multă atenție și precizie, însă cu câteva practici eficiente, putem accelera semnificativ procesul de lucru și putem crește eficiența. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta în acest sens:

Atunci când vine vorba de frumusețea și îngrijirea unghiilor noastre, adesea ne întrebăm care tip de ojă să alegem: oja obișnuită sau gel-lacul, care este mai durabil și mai strălucitor. Ambele tipuri au avantajele și dezavantajele lor, și este important să știm când să alegem fiecare.

Odată cu venirea primăverii, florile prind viață din nou, natura se îmbracă în verde, iar oamenii devin mai veseli. De ce să nu aducem puțină prospețime primăverii și unghiilor noastre?

În procesul de proiectare și decorare a unghiilor false ,un rol important îl au pensulele.Există mai multe tipuri de pensule,putem alege varianta ideală, în funcție de obiectivul urmărit și materialele folosite.Iată un rezumat cu ceea ce trebuie să știm despre pensulele pentru unghii false cel mai des folosite:

Astăzi ,voi împărtăși cu voi cîteva trucuri casnice fantastice care vă vor ajuta să aveți unghii mai sănătoase și mai frumoase,chiar ca cele dintr-un salon de înfrumuțesare.Îngrijirea unghiilor este o parte importantă a autoîngrijirii și a aspctului nostru,așa că mertiă să acordăm timp și energie îngrijirii regulate.Iată câteva trucuri care pot face minuni pentru unghii.

Unghiile, sănătoase și bine îngrijite sunt importante pentru mulți oameni, însă, din păcate, multora le provoacă probleme unghiile fragile și despicate. Cu toate acestea, cu ajutorul nutrienților potriviți, putem îmbunătăți starea unghiilor. Iată cele 4 nutrienți care sunt deosebit de importanți în cazul unghiilor fragile și despicate.

Gel lacul în ziliele noastre devine tot mai popular ,cu diferitele ei variante , cum este gel lacul classic, gel lacul one step si gel lacul 3Step. Care este diferența intre aceste trei tipuri, care este alegerea cea  mai bună pentre tine? Să analizăm avantajele și dezavantajele fiecărui tip de gel lac.

Aplicarea gel lacului acasă este o metodă fantastică prin care putem noi însuși să ornamentăm și să  îngrijim unghiile. Dacă ești începătoare în acest domeniu , se recomandă achiziționarea unui set starer de gel lac. Dar de ce este o alegere bună setul starter  pentru aplicarea gel lacului acasă ? Iată câteva argumente pentru care merită să le cumperii:

Folosirea  gel lacului este o metodă sigură să obținem  o manichiură frumoasă, strălucitoare pe timp îndelungat. Dar vine timpul cănd suntem obligați să le îndepărtăm , care nu este o procedură ușoară. Norocul nostru este că deja în comerț se găsesc produse speciale pentru dizolvarea gel lacului  cu care putem îndepărta culoarea veche de gel lac cu ușurință.

Lumea gel lacurilor e plină de culori și de posibilități, anual apar trenduri noi care le inspiră și le  captivă pe iubitorii acestei lumi a unghiilor tehnice.  Dacă și tu ești fan al trendurilor de unghii sau ești deschisă pentru stiluri noi , atunci aceste trenduri vor fi pe placul tău.

Unghiile frumoase și îngrijite tot timpul au fost importatnte în aspectul nostru. Accesoriul de bază pe care le folosim pe parcursul îngririi unghiilor , cu care realizăm forma lor , este pila de unghii. Alegerea pilei corespunzătoare nu este tot timpul o sarcină ușoară. Pe piață găsim multe tipuri de pile cu diferite forme, pe care le folosim cu diferite scopuri În acest blog facem cunoștință cu diferitele pile de unghii modul de utilizare a lor.

Cu instalarea anotimpului rece , multora dintre noi , ne face problemă îngrijirea unghiilor. Temperaturile scăzute, vântul rece și umiditatea scăzută a aerului , contribuie la deterioarea unghiilor noastre. Cu câteva pași si idei simple , putem evita aceste inconveniente și în timpul iernii.

Unghiile sănătoase sunt  atractivi nu numai estetic, îți confim,ă sănătatea întregului organism. Alimentația corespunzătoare cu întroducerea substanțelor nutritive adecvate, au un rol esential în menținerea sănătății unghiilor. Dacă dorești ca unghiile Tale să fie puternice și să strălucească de sănătate, urmărește următoarele sfaturi.

Toate lumea își dorește ca manichiura sa să reziste cât mai mult timp. Aici a intră în ecuație gel lacul , care asigură rezistena și strălucirea manichiurii timp îndelungat. Tehnica de gel lac a fost creată pentru a realiza o manichiură de lungă durată cu culori intensive. Dacă nu ai încercat până acum,mai jos îți aducem câteva argumente pentru folosirea gel lacului.

Unghiile frumoase și îngrijite tot timpul sunt la modă și avem foarte multe posibilități de a obține . Întrebarea este ca acest proces să fie realizat la salon sau la noi acasă ? Amândouă au avantajele și dezavantajele lor, trebuie să alegi care ți se potrivește cel mai bine!

Aplicarea gel lacului sau îngrijirea unghiilor este un proces care multora le place să-și facă acasă  sau la saloane de înfrumusețare. Pentru mulț,i o manichiură frumoasă și mâinile îngrijite este foarte important în aspectul propriu.Este important să fim atenți la protecția noastră folosind echipament de protecție. În acest blog vom analiza problema purtării echipamentului de protecție în menținerea sănătății noastre.

Numim miracolul unghiilor tehnice capacitatea cuiva de a exprima creativitatea proprie prin intermediul manichiurii, folosind unghiile ca niște  pânze mici  de pictură. Realizarea  unghiilor tehnice îți dă posibilitatea să-ți exprimi propriul Tău stil care te reprezintă .În acest blog o să enumerăm pașii care trebuie parcurși de la realizarea unghi tehnice simple până la o capodoperă proprie.

În timpul ierni putem lua idei dr ornamentare  din ninsoare de afară  sau  fulgi de zăpadă . Stilul unghiilor noastre este tot atât de importantă cum este îmbrăcămintea , care ne dau posibilitatea să ne exprimăm stilul nostru propriu . Combinarea jucăușă a  modelelor și a culorilor  deschid o gamă largă și interesantă în domeniul ornamentării unghiilor în stilul iernii. Vă prezentăm câteva idei cu care puteți realiza o manichiură de iarnă unicată:

De îngrijirea unghiilor putem avea nevoie din diferite motive. Unghiile întreținute corect nu numai sunt frumoase dar sunt și comozi. În cazul îngrijirii unghiilor acasă este vorbă nu numai de estetică ci și despre sănătatea noastră. Iată câteva idei și trucuri pe care le poți folosi acasă.

Starea unghiilor ne dă informații despre starea de sănătate generală a întregului corp.O unghie sănătoasă este elastică, netedă și lucioasă. Tratamentul regulat al unghiilor te ajută să eviți bolile unghiilor și ajută în obținerea aspectului frumos al lor. O rutină simplă te ajută în menținerea sănătății unghiilor, în această problem dorim să vă ajutăm.

La aplicarea tipsurilor este necesară o pregătire corespunzătoare a sprafeței pe care va fi lipit.Despre această procedură vorbim în continuare 

Următoarele greșeli sunt cele mai des întălnite la ornamentarea unghiilor tehnice: folosirea materialelor de calitate slabă,prea multe straturi de gel, strat vechi de gel îndepărtat incorrect, încărcarea prea mare aunghiilor sau polimerizare incorectă .

Dacă ești nouă în acest domeniu , sigur că te-ai întâlnit cu expresii des folosite în domeniul unghiilor tehnice . Dacă încă nu îți este clar înțelesul lor, atunci acum este momentul să te familiarizezi cu ele ! În acest blog am adunat termenii  cele mai des întălnite  și încercăm să Te ajutăm în înțelegerea corectă a lor.

În zilele noastre ornamentarea unghiilor este o metodă la modă și larg răspândită. Avem foarte multe posibilități dintre care vom prezenta câteva.

Lipirea tipsurilor (în limba engleză: tip bonding) se folosește în construcția unghiilor t pentru prelungirea plăcii unghiei .Cu această metodă  se poate  îngroșa sau se poate reface complet placa unghiei.

Gel lacul în zilele noastre este tot mai popular, fiindcă este ușor de folosit , rezultatul este frumos și de durată . Aplicarea gel lacului acasă nu este o procedură complicată , totuși pot apărea anumite greșeli care strică rezultatul obținut. Mai jos prezentăm greșelile tipice care apar la aplicarea gel lacului ,pe care trebuie să le evităm ca rezultatul să fie în totalitate perfectă.

Gel lacul și oja normală , sunt două produse diferite, ambele sunt folosite pentru păstrarea frumuseții unghiilor. Amândouă au avantajele și dezavantajele lor,în general gel lacul este mai rezistent,mai elastic și se usucă mai rapid ca oja normală. Mai jos vom analiza detaliat de ce este gel lacul o alegere mai bună decât oja normală.

Aplicarea gel lacului este o metodă  populară pentru colorarea unghiilor  care este durabiăl și asigură o acoperire rezistentă.Ca oricare metodă de colorarea unghiei are dificultățile lui, așa și la aplicarea gel lacului trebuie să luăm în considerare acestea ,ca folosirea gel lacului să fie o  reușită. Despre acestea vom vorbi în continuare.

Prezentarea pașilor de aplicare a gel lacului pas cu pas simplu și rapid.Realizabil și acasă cu accesoriile potrivite și cu puțină atenție. Pentru aplicarea gel lacului o să ai nevoie în primul rând de gel lac și de o lampă UV, în plus de accesoriilie obișnuite de manichiură, cum sunt pilă de unghii, dizolvant, paduri.

Pensulele noastre au fost reinnoite in gel lac de 4ml! Exclusiv la Diamond Nails!