În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Geluri UV - Unghii False

Geluri de construcție pentru unghii Diamond Nails Acestea sunt de o calitate extrem de înaltă și, datorită consistenței lor, sunt foarte populare printre constructorii profesioniști, dar chiar și un începător poate lucra cu ușurință cu ele.


66produse

Materialele pentru unghii cu gel Diamond Nails includ totul atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Dacă sunteți începătoare sau dacă doriți să vă faceți singure unghiile acasă, vă recomandăm gelurile noastre mai groase, autonivelante: de exemplu Builder Clear, Builder Pink.
Dacă sunteți un utilizator mai experimentat, gelurile noastre de densitate medie sau de autoîntindere, cum ar fi gelul roz din fibră de sticlă, gelul transparent din fibră de sticlă, gelul Extreme Led Competition, oferă o aderență excelentă și ușurință în utilizare. Puteți găsi, de asemenea, diferite nuanțe ale gelurilor noastre albe. Dacă doriți ca vârfurile să fie albe ca zăpada, de un alb orbitor, vă recomandăm gelul nostru de fibră de sticlă albă sau gelul French White. Dacă doriți un aspect de unghii franțuzești mai solide, de un alb lăptos, optați pentru gelul nostru Snow White. Materialele pentru unghii cu gel pot fi găsite în magazinele noastre de unghii.

În Budapesta, la 1036 Bécsi út 65, sau în Debrecen, la 4032 Böszörményi út 200.