În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Pașii de aplicare a gel lacului

Pașii de aplicare a gel lacului

Prezentarea pașilor de aplicare a gel lacului pas cu pas simplu și rapid.Realizabil și acasă cu accesoriile potrivite și cu puțină atenție. Pentru aplicarea gel lacului o să ai nevoie în primul rând de gel lac și de o lampă UV, în plus de accesoriilie obișnuite de manichiură, cum sunt pilă de unghii, dizolvant, paduri.

  1. Pregătirea unghiei :Ca prim pas curăță bine unghiile, folosind o  pilă fină îndepărtează grăsimea și seul de pe surafața unghiei,desprăfuiește unghia.
  2. Aplicarea stratului de bază:Aplică un strat subțire de bază pe unghie și întărește-le la lampă.Datorită stratului de bază, suprafața unghiei va fi netedă și uniform astfel manichiura va fi mai rezistentă.
  3. Startul de culoare: Culoare de gel lac se aplică în start subțire pe suprafața unghiei, după care se întărește la lampă UV sau LED.Dacă este necesar se va aplică încă un strat de culoare care se usucă la lampă.
  4. Se aplică pe unghie un strat de închidere, ca manichiura să fie  durabilă.
  5. Formarea unghiei:Dăm formă finală a unghiei, marginile le finisăm.
  6. Curățare:Ca ultim pas, curățăm suprafața unghiei.

Recomandările se pot modifica la diferite mărci și produse. Important este , să le citești atent modul de utilizare a produselor și lista de componenți, dacă întâmpini dificultăți, cere ajutorul unui profesionist.