În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Care pot fi dificultățile aplicării gel lacului

Care pot fi dificultățile aplicării gel lacului

Aplicarea gel lacului este o metodă  populară pentru colorarea unghiilor  care este durabiăl și asigură o acoperire rezistentă.Ca oricare metodă de colorarea unghiei are dificultățile lui, așa și la aplicarea gel lacului trebuie să luăm în considerare acestea ,ca folosirea gel lacului să fie o  reușită. Despre acestea vom vorbi în continuare.

Pregătirea corectă a suprafeței unghiei

La aplicarea gel lacului, pregătirea suprafeței unghiei este foarte importantă. La o pregătire neadecvată  aderența gel lacului nu va fi corespunzătoare care poate cauza  desprindrea gel lacului. Suprafața unghiei trebuie să fie curată, uscată și fără urme de praf și alte particule care pot cauza aderența neadecvată a gel lacului .Suprafața trebuie să fie mătuită cu ajutorul unui buffer care aderența să fie perfectă.

Gel lac de slabă calitate

Calitatea gel lacului este esențială. Dacă folosim un produs de slabă calitate, manichiura realizată nu va fi rezistentă și frumoasă. Calitatea gel lacului este determinată de compoziția, culoarea și de luciul său.De compoziția gel lacului depinde cât de dur și de rezistent va fi rezultatul .

Tehnica de aplicare neadecvată

Tecnica de aplicare este esențială în aplicarea gel lacului, folosind o technică necorespunzătoare, rezultatul nu va răspunde cerințelor dorite. Prin tehnica de aplicarea a gel lacululi  înțelegem  ordinea de aplicarea a diferitelor straturi, modul de întindere a lacului pe unghie și finisarea manichiurii.

Prea multe starturi

În cazul în care aplicăm prea multe straturi , rezultatul va fi prea gros și se va desprinde mai ușor. Straturile groase la îndepărtare necesită o pilirie mai puternică ce poate cauza deterioarea suprafeței unghiei.

Aerisire incorectă

Aerisirea după folosirea gel lacului este foarte importantă. Lucrăm cu substanțe chimice  care pot fi dăunătoare sănătății .După folosirea gel lacului, obligatoriu încăperea în care am lucrat va fi aerisit ,astfel asigurăm ca substanțele dăunătoare să fie eliminate.

Accesorii de calitate necorespunzătoare

Calitatea accesoriilor utilizate la aplicarea este foarte importatntă, dacă folosim accesorii de calitate slabă, rezultatul obținut nu va satisfice cerințele dorite. Calitatea  accesoriilor folosite va determina precizitatea și netezitatea rezultatului obținut .

Îngrijire neadecvată

După aplicarea gel lacului este important să intreținem corespunzător unghiile ca manichiura noastră să țină timp îndelungat. Unghiile trebuie hidratate , cuticulele trebuie îngrijite ca să evităm crăparea unghiilor și lezarea suprafeței unghiei. Unghiile trebuie verificate regulat ca să stabilim starea gel lacului și a suprafeșei unghiei.