În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Dizolvarea Gel Lacului acasă, cu ajutorul soluției pentru dizolvarea gel lacului.

Dizolvarea Gel Lacului acasă, cu ajutorul soluției pentru dizolvarea gel lacului.

Folosirea  gel lacului este o metodă sigură să obținem  o manichiură frumoasă, strălucitoare pe timp îndelungat. Dar vine timpul cănd suntem obligați să le îndepărtăm , care nu este o procedură ușoară. Norocul nostru este că deja în comerț se găsesc produse speciale pentru dizolvarea gel lacului  cu care putem îndepărta culoarea veche de gel lac cu ușurință.

În prima fază să ne asigurăm că avem la dispoziție toate substanțele și accesoriile necesare. O să avem nevoie de substanță pentru dizolvarea gel lacului, instrument pentru împingerea cuticulei și pilă de unghii.

Începem procedura prin pilirea ușoară a suprafaței unghie .Acest procedeu ajută substanța pentru dizolvarea gel lacului să dizolve gel lacul mai efficient.

Înmuiăm un băți cu vată în substanța pentru dizolvarea gel lacului și aplicăm substanța pe unghie. Acest procedeu asigură înmuierea și dizolvarea gel lacului.

Lăsăm să acționeze substanța timp de 2-3 minute .În acest timp gel lacul se înmoaie și se poate îndepărta cu ușurință.

La expirarea timpului de dezolvare , cu ajutorul instrumentului pentru îndepărtarea cuticulei îndepărtăm rămășițele dizolvate de gel lac.

 Să nu uităm de importanța îngrijii unghiei ! Cu multă grijă curățăm și hidratăm unghiile și cuticulele cu ulei pentru cuticule ca să restabilim niveleul de hidratare normal a unghiei și a pielii

Folosid substanța pentru dizolvare gel lacului  , îndepărtarea gel lacului vechi , devine un procedeu foarte simplu și sigur ,putem evita leziunile cuticulei care sunt frecvente  folosind metoda mecanică de îndepărtare a gel lacului .Important este să respectăm pașii și să folosim substanța cu precauție.