În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Maistrul gel lacului și a culorilor : Trenduri de unghii pe care le vei adora

Maistrul gel lacului și a culorilor : Trenduri de unghii pe care le vei adora

Lumea gel lacurilor e plină de culori și de posibilități, anual apar trenduri noi care le inspiră și le  captivă pe iubitorii acestei lumi a unghiilor tehnice.  Dacă și tu ești fan al trendurilor de unghii sau ești deschisă pentru stiluri noi , atunci aceste trenduri vor fi pe placul tău.

Lavandă și ambient pastel 

Culorile de pastel tot timpul sunt elegente și eterne. În acest an  cuceresc  nuanțele de lavandă, care sunt calmante și romantice. Culorile fine de pastel nu numai că sunt la modă, pot fi combinate ușor cu alte nuanțe sau ornamente.

 

Culorile neon și Extravaganța

Culorile  îndrăznețe  și vibrante niciodată nu pierd din popularitate.Aceste culori te scot în evidență. Culorile vibrante de neon sunt compatibile cu oricare stil  și  completează perfect dispoziția răcoritoare de vară sau vie de primăvară.

 

Strălucire metalică

Gel lacurile metalice tot timpul sunt la modă. Unghiile cu nuanțe de auriu, argintiu sau bronz transmit încredere și strălucire. Pot fi purtate zilnic sau la evenimente speciale și sărbători.

 

Modele Garfice și Geometrice

Modelele grafice și formele geometrice sunt și acum la vărful trendurilor. Aceste dizainuri sunt pasionante și modern, dând posibilitate creativității Tale să se desfășoare. Încearcă un model îndrăzneț cu dungi, triunghiuri sau forme abstarcte.

Ge lacurile sunt diverse și covărșitoare și aceste trenduri tot timpul găsesc o nouă inspirație în domeniul ornamentării unghiilor. Poates ă fi vorba de culori de pastel sau neon vibrant, sau culori metalizate strălucitore sau modele grafice, lumea gel lacurilor îți oferă posibilități nelimitate pentru a scoate în evidență personalitatea și stilul Tău, descoperă  la încercare limitele Tale, descoperă trendurile care ți se potrivesc cel mai bine stilului și pesonalității Tale!