În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

La ce se folosesc diferitele tipuri de pile ? - Află cum să alegi cel mai potrivit!

La ce se folosesc diferitele tipuri de pile ? - Află cum să alegi cel mai potrivit!

Unghiile frumoase și îngrijite tot timpul au fost importatnte în aspectul nostru. Accesoriul de bază pe care le folosim pe parcursul îngririi unghiilor , cu care realizăm forma lor , este pila de unghii. Alegerea pilei corespunzătoare nu este tot timpul o sarcină ușoară. Pe piață găsim multe tipuri de pile cu diferite forme, pe care le folosim cu diferite scopuri În acest blog facem cunoștință cu diferitele pile de unghii modul de utilizare a lor.

Pile de unghii pentru definirea formei unghiei:

Primele tipuri de pile sunt folosite pentru realizarea formei unghiei.De obicei au duritate diferită pe cele două părți, pe o parte sunt  mai fine pe cealată parte sunt  mai dure .Partea mai dură se poate folosi pentru scurtarea unghiei ,iar cu partea mai fină finisăm forma. Acest tip de pilă este recomandat dacă dorești să efectuezi numai o mică schimbare în forma unghiei.

 

Pile de unghii pentru șlefuire și mătuire:

Dacă unghiile  Tale nu sunt prea lungi, dar suprafața lor  este aspră și grosieră, atunci ai nevoie de o pilă de șlefuire și mătuire. Folosind acest tip de pilă, poți îndepărtata aspritatea  și denivelările  de pe suprafața unghiei. Aceste tipuri de pile sunt perfecte și pentru mătuirea suprafeței unghiei.

 

Pile de unghii pentru luciu:

Pilele de unghii pentru luciu  sunt dotate cu o suprafață specială, cu ajutorul căruia putem realiza un extra luciu unghiilor. Aceste pile au mai multe suprafețe, fiecare pentru o anumită fază de lucru. Folosind în ordine corespunzătoare diferitele suprafețe a pilei, poți îndepărta în prima fază  particulele aspre de pe suprafața unghie și denivelările. După care cu suprafețele mai fine șlefuim suprafața unghiei ca să le pregătești pentri luciu. Ca ultim pas, cu suprafața specială, cu mișcări uniforme  șlefuim suprafța unghiei ca să obținem  un luciu natural și puternic.

 

Pile electrice:

Pilele electrice ne aduc avantajele tehnologiei moderne în domeniul îngrjirii unghiilor. Aceste dispositive, de obicei, sunt dotate cu diferite putere de turație  și diferite tipuri de stilouri ,care ne ajută în diferitele faze a procesului de  îngrijirie a unghiei. Aceste aparate electrice sunt precise și eficiente, se recomandă pentru uz professional sau persoanelor care efectuează frecvent îngrijirea unghiilor.

 

Pile de unghii pentru îngrijirea cuticulelor:

Îngrijirea cuticulelor este indispensabil în procesul de îngrijire a unghiilor. Aceste pile, de obicei, au sprafețe fine cu care îndepărtăm cu mare atenție cuticulele sau pielea moartă din jurul lor. Totodată poți să îndepărtezi zonele aspre de cuticule ca să devină uniformă și să capete aspect îngrijit.

Concluzie:

Alegerea pilei de unghii corespunzătoare , nu poate fi numai o preferință personlă, trebuie să țină cont și de aspectul urmărit. Alegerea pilei de unghii corespunzătoare , Te va ajuta  să îngrijești unghiile în mod eficient.Este important folosirea pilelor de unghii cu mare atenție  și respectarea normelor de igienă. Dacă nu ești sigură în alegerea tipului corect de pilă de unghii, cere sfatul unui specialist sau unui dermatolog. Numai așa poți asigura ca unghiile Tale să rămână frumoase și sănătoase  care îți asigură o înfățișare minunată.