În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Îngrijirea unghiilor în anotimpul rece : Cum să protejăm unghiile iarna?

Îngrijirea unghiilor în anotimpul rece : Cum să protejăm unghiile iarna?

Cu instalarea anotimpului rece , multora dintre noi , ne face problemă îngrijirea unghiilor. Temperaturile scăzute, vântul rece și umiditatea scăzută a aerului , contribuie la deterioarea unghiilor noastre. Cu câteva pași si idei simple , putem evita aceste inconveniente și în timpul iernii.

Hidratare

Temperaturile scăzute absoarbe umiditatea din pielea și din unghiile noastre. Pentru a evita acest fenomen , vom folosi creme intens hidratnate pe mâini și pe unghii. Împortant este aplicarea  regularita a acestor creme.Să nu uităm  nici de cuticule.

Îngrijirea cuticulelor

Cuticulele se deshidreatează foarte ușor  în această vreme rece . Folosește ulei de cuticule  sau crème speciale pentru cuticule pentru hidratarea lor.

Gel de unghii sau -ojă

Pentru unghiile expuse la aceste temperaturi scăzute, prezintă o protecție folosirea gelurilor de unghii sau a ojelor. Aceste produse pot ajuta în evitarea despicării și ruperii unghiilor.

 

Protecția mâinilor și a unghiilor

Nu uita să porți mănuși când este frig afară. Mânușile te protejează de frig și de vânt, astfel contribuie la protecția unghiilor.

 

Alimentație echilibrată

Sănătatea unghiilor Tale, depind în mare măsură de alimentația Ta. Consumă cantitate suficientă de vitamine și substante minerale, mai ales biotinină, care este forte important pentru sănătatea Ta.

Controlul regulat al unghiilor:

Dacă porți unghii cu gel, este important să faci vizite regulate la maichiurista ta pentu întreținere.

În sezonul rece unghiile Tale au nevoie de o atenție specială. Cu aceste idei  de îngrijire  a unghiilor, putem menține sănătatea  și frumusețea unghiilor noastre și în  timpul iernii. Nu lăsa ca frigul să-ți afecteze unghiile, îngrijește-le corespunzător și bucură-te unghiile Tale frumoase și sănătoase!