În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Tot ce trebuie să știi despre pensule pentru unghii

Tot ce trebuie să știi despre pensule pentru unghii

În procesul de proiectare și decorare a unghiilor false ,un rol important îl au pensulele.Există mai multe tipuri de pensule,putem alege varianta ideală, în funcție de obiectivul urmărit și materialele folosite.Iată un rezumat cu ceea ce trebuie să știm despre pensulele pentru unghii false cel mai des folosite:

Pensulă cu cristale:

 Această pensula subțire și fină, se folosește pentru aplicarea cristalelor și elementelor de decorare. Pensula subțire și fină ajută , aplicarea precisă și munca detailată.

 

Pensulă pentru ornamentare:

De obicei aceste pensule sunt subțiri și ascuțite.Se folosesc pentru pictare,elabolarea detaliilor,desenarea liniilor și tiparelor și totodată crearea de mici detalii.

 

Pensule de gel:

Pensulele de gel sunt mai groase si mai dese.Acest tip de pensulă face posibilă aplicarea ușora și obținerea de straturi uniforme.

 

Pensulă pentru porțelan:

Pensulele folosite pentru praf porțelan sau tehnici de praf porțelan de obicei sunt fine și cu fir mai dens.Ajută la mânuirea și construcția ușoară a prafului de porțelan.

 

Este important de menționat faptul că pentru realizarea unei lucrări precise  este  fundamental,starea și calitatea pensulelor folosite.Trebuie menținute curate și îngrijite ca să aibă o durată de viață și o eficiență  cât mai mare .Alegerea pensulelor pentru unghii false depind de stil și preferințe personale.

Pentru a folosi eficient , în procesul de proiectare, decorare si utilizare diferitelor mijloace și pentru obținerea unor rezultate spectaculoase este esențială cunoașterea diferitelori tipuri de pensule pentru unghii false și domeniile de aplicare ale acestora.