În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Trucuri casnice pentru unghii sănătoase

Trucuri casnice pentru unghii sănătoase

Astăzi ,voi împărtăși cu voi cîteva trucuri casnice fantastice care vă vor ajuta să aveți unghii mai sănătoase și mai frumoase,chiar ca cele dintr-un salon de înfrumuțesare.Îngrijirea unghiilor este o parte importantă a autoîngrijirii și a aspctului nostru,așa că mertiă să acordăm timp și energie îngrijirii regulate.Iată câteva trucuri care pot face minuni pentru unghii.

Înmuiere cu ulei:

Înmuierea cu ulei este o modalitate excelentă de a hidrata și a întări unghiile noastre.Încălziți puțin ulei de măsline sau de migdale și înmuiați unghiile în el câteva minute.Uleiul hrănește și hidratează unghiile și ajutăla prevenirea exfolierii și uscării

Baie de vitamina C:

Vitamina C nu numai că ne întărește sistemul imunitar ci are și beneficii pentru unghii.Preparați un bol de apă călduță și amestecați în el o lingură de pudră de vitamina C.Înmuiași unghiile timp de 10-15minute.Vitamina C ajută la întărirea și lustruirea unghiilor precum și la stimularea creșterii.

Mască de lămâie:

Sucul de lămâie ajută la îndepărtarea decolorării galbene de pe unghii și întărește patul unghial.Lăsați să acționeze câteva minute,apoi clătiți.

Hidratare cu ulei de cocos:

Uleiul de cocos are un efect de hidratare minunat pentru unghii.Aplicați o cantitate mică de ulei de cocos pe unghii și masați ușor și în patul unghial.Lăsați să se absoarbă și bucurați-vă de unghiile hidratate și hrănite.

Mască pentru întărirea unghiilor:

Preparați o mască pentru întărirea unghiilor acasă,care stimulează creșterea și întărește unghiile.Amestecați o lingură de ulei de măsline,o lingura de miere și o altă lingură de usturoi tocat fin.Aplicați acest amestec pe unghii și lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute.Mierea hidratează unghiile,uleiul de măsline le hrănește și le întărește în timp ce usturoiul are efecte antibacteriale și promovează sănătatea patului unghial.

Ser pentru îngrijirea unghiilor:

Preparați un ser pentru îngrijirea unghiilor acasă,care ajută la întărirea și hrănirea unghiilor.Amestecați o linguriță de ulei de migdale și o capsulă de ulei vitamina E cu o picătură de ulei de levandă.Aplicați acest ser pe unghii și în patul unghial și masați ușor.Acest ser stimulează creșterea unghiilor,întărește patul unghial și hrănește unghiile.

Sper ca aceste trucuri casnice vă vor ajuta să aveți unghii mai sănătoase,mai puternice și mai frumoase.Nu uitați să le îngrijiți și să le hidratați regulat.