În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Gel lac: Manichiură rezistentă și strălucitoare

Gel lac: Manichiură rezistentă și strălucitoare

Toate lumea își dorește ca manichiura sa să reziste cât mai mult timp. Aici a intră în ecuație gel lacul , care asigură rezistena și strălucirea manichiurii timp îndelungat. Tehnica de gel lac a fost creată pentru a realiza o manichiură de lungă durată cu culori intensive. Dacă nu ai încercat până acum,mai jos îți aducem câteva argumente pentru folosirea gel lacului.

Rezistență

Gel lacul se polimerizează la lumina UV sau LED  care conferă rezistența lui. Oja clasică se usucă la aer, foarte rapid se uzează, până cănd gel lacul rezistă timp de mai multe săptămâni și în acest timp își menține strălucirea.

 

Uscare rapidă

Când folosești gel lacul, nu există timp de așteptare pentru uscare. Cum ai terminat aplicarea , manichiura Ta este deja gata pentru treburile de zi cu zi . Nu există problema că trebuie să am grijă de unghii fiindcă oja încă nu s-a uscat.

 

Strălucire

Gel lacul formează un strat mai gros  motiv pentru care culorile vor fi mai intensive și mai stălucite. Unghiile Tale vor străluci mai puternic, iar culori vor rămâne intensive timp îndelungat.

 

Confort

Durata de viață mai lungă a gel lacului asigură aplicarea mai rară. Economistești timp și energie și vei avea o manichiură tot timpul perfectă.

 

Multe culori și disigne diferit

Gel lacul este disponibil într-o varietate mare de culori și modele. Poate să fie vorba de un  model simplu sau ceva sofisticat, gel lacul se conformeză  cerințelor Tale.

 

Singura problemă care trebuie luată în considerare la folosirea gel lacului este că  pentru îndepărtare vom avea nevoie de o soluție specială de îndepărtare gel lac și puțin mai mult timp. Dar rezistența și strălucirea lui compensează acesată inconveniente. Dacă nu ai încercat încă gel lacul, acum e momentul ca să ai o manichiură rezistetă, durabilă și strălucitoare!