În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

În salon sau acasă: Avantaje și dezavantaje

În salon sau acasă: Avantaje și dezavantaje

Unghiile frumoase și îngrijite tot timpul sunt la modă și avem foarte multe posibilități de a obține . Întrebarea este ca acest proces să fie realizat la salon sau la noi acasă ? Amândouă au avantajele și dezavantajele lor, trebuie să alegi care ți se potrivește cel mai bine!

Avantajele manichiurii în salon de înfrumusețare:

Profesionalism: Personalul care lucrează în saloanele de înfrumusețare , de multe ori, are ani buni de experiență  în domeniul îngrijirii unghiilor. Ei știu exact cum trebuie procedat cu unghiile Tale ,folosesc tehnici care sunt greu de realizat acasă.

Trenduri și moda:  Profesionaliștii tot timpul sunt la zi cu moda și cu diferitele noi trenduri . În saloanele de înfrumusețare tot timpul vei găsi cele mai noi stiluri și culori.

Timp și comoditate: În saloanele de înfrumusețare se lucreză eficient și rapid , vei economisi timp . Timpul petrecut acolo va fi una de relaxare și recreere.

 

Dezavantajele manichiurii la salon de înfrumusețare:

Cheltuieli: Manichiura realizată în saloanele de înfrumusețare de obicei este mai scumpă decăt cea făcută acasă . Dacă regulat mergi la salon, cheltuielile se înmulțesc rapid.

Programare și timp: La saloane de înfrumusețare  tot timpul este necesară o programare prealabilă . Îngrijirea unghiilor acasă este mult mai flexibil în privința organizării timpului.

 

Avantajele îngrijirii unghiilor acasă:

Economie: Îngrijirea unghiilor acasă este mult mai ieftină decât la saloane de înfrumusețare realizat de un profesionist .Cu accesorii simple și materiale simple, poți ajunge la rezultatele dorite.

Flexibilitatea: Acasă avem posibilitea să ne organizăm timpul cum dorim , îngrijirea unghiilor putem face la orice oră care ne este convenabiăl , nu avem nevoie de programare prealabilă.

Învățare și creativitate: În cursul îngrijirii unghiilor acasă, ai posibilitatea să inveți tehnici noi și bazându-se pe creativitatea proprie să încerci modele noi.

 

Dezavantajele îngrijirii unghiilor acasă:

Lipsa competențelor: La îngrijirea unghiilor acasă este posibilă problema că nu ai destule cunoștințe și competențe pentru a realiza diferite tehnici  și din lipsa acestora poți cauza leziuni unghiilor sau cuticulelor .

Durata: Îngrijirea unghiilor acasă ,sigur necesită mult mai mult timp decât cea făcută la salon de un profesionist.

 

Decizia va depinde de preferințele individuale. Dacă  dorești o manichiură care tot timpul este  la modă , alegerea Ta va fi salonul de înfrumusețare. Dacă ești creativă cu posibilități financiare mai restrânse , vei alege îngrijirea unghiilor acasă.Amintește-te, ambele posibilități au avantajele și dezavantajele lor , alege cea mai convenabilă pentru Tine!