În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Greșelile tipice a aplicării gel lacului

Greșelile tipice a aplicării gel lacului

Gel lacul în zilele noastre este tot mai popular, fiindcă este ușor de folosit , rezultatul este frumos și de durată . Aplicarea gel lacului acasă nu este o procedură complicată , totuși pot apărea anumite greșeli care strică rezultatul obținut. Mai jos prezentăm greșelile tipice care apar la aplicarea gel lacului ,pe care trebuie să le evităm ca rezultatul să fie în totalitate perfectă.

Greșelile tipice care apar la folosirea gel lacului:

Pregătire incorectă:

Aspectul cel mai important al aplicării gel lacului , este curățarea perfectă a unghiei înainte de a aplica gel lacul.În cazul în care rămân impurități sau urme  de grăsime , aderența gel lacului nu va fi perfectă, va fi dispus la desprindere.

 

Grosimea incorectă a stratului de gel lac:

Dacă stratul de gel lac este prea subțire sau prea groasă ,manichiura va fi dispusă la crăpare. Cele mai multe gel lacuri sunt aplicate în trei sau patru starturi pentru un rezultat perfect.

 

Dacă nu l-am uscat bine stratele anterioare:

Importatant ca fiecare strat să fie bine uscat înainte de a aplica startul următor .În cazul în care rămân strate neuscate complet ,manichiura nu va rezista.Timpul recomandat pentru uscarea fiecărui strat seperat este de 30 secunde.

 

Prea multe straturi:

Dacă aplicăm prea multe starturi, manichiura va fi dispusă la crăpare .Cele mai multe gel lacuri , acum ne referim la culori, se aplică în două, cel mult trei starturi subțiri.

 

Depozitare incorectă:

Dacă gel lacul nu este corect depozitat, se poate usca. Gel lacul trbuie să fie depozitat într-o încăpere uscată , răcoroasă.În nici un caz să nu expunem la razele solare sau la schimbări mari de temperature.

 

Polimerizare incorectă:

Dacă straturile de gel lac nu sunt corect polimerizate (uscate) manichiura va fi dispusă la desprindere și crăpare.