În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Tehnica de lipire a tipsurilor

Tehnica de lipire a tipsurilor

Lipirea tipsurilor (în limba engleză: tip bonding) se folosește în construcția unghiilor t pentru prelungirea plăcii unghiei .Cu această metodă  se poate  îngroșa sau se poate reface complet placa unghiei.

Dintre accesoriile folosite la lipirea tipsulrilor  face parte  pila de unghii,  lipiciuri pentru tipsuri , și  alte accesorii pentru modelarea unghiei.

Pașii care trebuie urmăriți la lipirea tipsurilor sunt:

  • Se curăță bine unghia naturală ,după care folosim o substanță pentru aderență ca să asigurăm lipirea  perfectă a tipsului.
  • Aplicăm un strat subțire de lipici pentru tipsuri pe suprafața unghiei naturale și așezăm tipsul pe poțiunea de unghiei cu lipici.
  • Tipsul modelăm la forma dorită cu ajutorul accesoriilor pentru modelarea unghiei.
  • Unghia naturală se formează și se curăță cu ajutorul pilei de unghii.Îndepărtăm în totalitate urmele de lipici și alte murdării pănă cănd suprafața devine curate și netedă.
  • Unghia se poate ornamenta cu vopsea sau alte metode de ornamentare ,ca închidere putem folosi un lac de luciu.

Menționăm că finisarea unghiei cu tipsuri este o procedură greoaie , nu are o durată lungă de viață ,îndepărtarea tiesului poate provoca liziuni pe placa unghiei. Este recomandat ca procedura să fie executată de un profesionist care are experiență și toate dotările necesare.