În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Îngrijirea unghiilor acasă: Idei și trucuri

Îngrijirea unghiilor acasă: Idei și trucuri

De îngrijirea unghiilor putem avea nevoie din diferite motive. Unghiile întreținute corect nu numai sunt frumoase dar sunt și comozi. În cazul îngrijirii unghiilor acasă este vorbă nu numai de estetică ci și despre sănătatea noastră. Iată câteva idei și trucuri pe care le poți folosi acasă.

Curățare minuțioasă

La baza îngrijirii unghiilor stă curățarea corerspunzătoare .Folosește pentru curățarea suprafeței unghiilor o perie de unghii moale și asigută-te că sub unghii nu au rămas particule de mizerie și bacterii.

 

Hidratare

Nu uita să hidratez cuticulele și unghiile.Folosește uleiuri pentru cuticule  pentru hidratare  ca să eviți  deshidratarea și crăparea cuticulelor.

 

Scutrează regulat 

Poartă scurt unghiile scurte ca să eviți ruperea sau  crăparea lor. Folosește foarfecă de unghii sau unghieră de calitate . Unghiile să fie tăiate tot timpul drept.

 

Menajează unghiile

În cazul în care efectuezi muncă fizică , folosește tot timpul mănuși de protecție  ca să eviți leziunile. Purtarea mănușilor este obligatoriu și în cazul contactului cu substanțe chimice.

 

Mod de viață sănătoasă

Dieta sănătoasă, perioada de somn suficientă, hidratarea corespunzătoare a organismului  contribuie și la sănătatea unghiilor. Viața sănătoasă asigură sănătatea și rezistența unghiilor.

 

Nu uita de oja 

Oja este nu numai o metodă folosită pentru ornamentare ci și un strat de protecție pentru unghii . Aplică start de bază sub primul start de ojă  ca să eviți îngălbenirea unghiilor naturale, peste care poți aplica culoarea preferată de ojă.

Îngrijirea unghiilor acasă se poate rezolva cu tratament regulat și câtevca trucuri. Unghiile sănătoase și îngrijite te ajută la obținerea unui aspect plăcut dar îți mărește și încrederea în sine. Începe acum îngrijirea unghiilor acasă și  bucucură-te de unghiile Tale frumoase și sănătoase!