În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Modele și culori: Idei de ornamentarea unghiilor în timpul iernii

Modele și culori: Idei de ornamentarea unghiilor în timpul iernii

În timpul ierni putem lua idei dr ornamentare  din ninsoare de afară  sau  fulgi de zăpadă . Stilul unghiilor noastre este tot atât de importantă cum este îmbrăcămintea , care ne dau posibilitatea să ne exprimăm stilul nostru propriu . Combinarea jucăușă a  modelelor și a culorilor  deschid o gamă largă și interesantă în domeniul ornamentării unghiilor în stilul iernii. Vă prezentăm câteva idei cu care puteți realiza o manichiură de iarnă unicată:

Fulgi de zăpadă

Fulgii de zăpadă tot timpul sunt la modă în timpul iernii . Folosește ojă albă, argintie sau albastru deschis  pentru desenarea fulgilor de zăpadă. Fulgii de zăpadă îți conferă un stil elegant și stilat.

 

Pădurea de iarnă

Motivele cu pădurea de iarnă sunt minunate și romantice. Folosește ca bază o ojă verde inchisă peste care poți desena brazi, căprioare,sau copaci acoperiți cu zăpadă .

 

Glitter și sclipici

Ojele cu sclipici tot timpul crează un ambient de sărbătoare. Folosește oja ta cu sclipici preferată ca să întroduci puțină strălucire în zilele întunecate de iarnă.

 

Auriu și argintiu

Culoarea aurie și argintie totdeauna este o alegere elegantă în sezonul de iarnă. Folosește ojă aurie sau argintie și completează-le cu strasuri sau cu modele cu ojă  metalizată.

 

Albastrul ca gheața

Nuanțele de albastru rece reprezintă perfect temperaturile scăzute de iarnă. Încearcă aceste nuanțe de albastru și ornamentează-le cu fulgi de zăpadă sau cristale.

 

Ombre

Un ombre realizat cu culori de iarnă , poate să fie magnifică. Încerca folosind culori calde și reci ca să obții sentimental de iarnă.

 

Nu uita de tratamentul cuticulelor și de stratul de bază ca unghiile Tale să rămâne sănătoase și frumoase. Sperăm că aceste idei Te vor ajuta ca să ai și în timpul iernii o manichiură stilată și strălucitoare. Datorită creativității și stilului Tău propriu și în timpul iernii vei avea o manichiură impecabilă și stilată!