În magazinul nostru web, la cumpărături care depășesc valoare 200 lei, ai livrare gratuită.

Aveți întrebări? Sunați-ne! 0731-920-150

Blog

Miracolul unghiilor tehnice: Pas cu pas pănă la realizarea unghiilor tehnice

Miracolul unghiilor tehnice: Pas cu pas pănă la realizarea unghiilor tehnice

Numim miracolul unghiilor tehnice capacitatea cuiva de a exprima creativitatea proprie prin intermediul manichiurii, folosind unghiile ca niște  pânze mici  de pictură. Realizarea  unghiilor tehnice îți dă posibilitatea să-ți exprimi propriul Tău stil care te reprezintă .În acest blog o să enumerăm pașii care trebuie parcurși de la realizarea unghi tehnice simple până la o capodoperă proprie.

Pregătire

Înainte de a se apuca de crearea unghiilor tehnice , trebuie efectuate pașii de pregătire.Îngrijim și modelăm unghia naturală , după care curățăm minuțios suprafața unghiilor.

 

Strat de bază

Aplicăm un strat de bază de calitate bună .Acest strat  ajută la aderența gelului, în aceleași timp protejează unghia naturală.

 

Culoarea de bază

Alege o culoare de bază .Asta poate să fie un nud classic  sau orice altă culoare care va fi baza unghiei tehnice.

  

Ornamentare

Acum e momentul să se desfășoare creativitatea. Folosește metoda de de pictură , abțibilduri, strasuri  sau vopsea acrilică. Imaginează-ți unghiile Tale ca niște mici pânze de pictură pe care posibilitățile de ornamentare  sunt nelimitate.

 

Strat de închidere

Când ai terminat ornamentarea , aplică un strat de închidere. Acest strat protejează ornamentarea și asigură rezistența manichiurii.

 

Îngrijirea sănătoasă a unghiilor

După realizarea unghiilor tehnice  îngrijește-le  regulat .Folosește creme hidratante  și verifică regulat starea cuticulelor  și a unghiilor.

 

Proiectarea și realizarea unghiilor tehnice proprie este o metodă excelentă de a-ți exprima creativitatea.Experimentează liniștit cu culori, modele, diferite elemente de ornamentare , lasă simțul Tău artistic să zboară fără limite. Unghiile tehnice chiar sunt un miracol, care Te ajută în exprimarea stilului tău propriu.